Ikano Power Center

Posted by Sakti Arjuna

Nokia E71....Sebab utama adalah WIFI dan menurut Joseph ianya merupakan sebuah smartphone...harga pasaran lebih kurang RM 800...

Mesin Basuh automatik LG.....takkan kawan hendak mencangkung dalam bilik air memberus pakaian kotor....hantar dobi?? Buang masa dan minyak...harga lebih kurang RM 650...

Peti Ais 2 pintu Samsung....besar...memenuhi ciri-ciri peti ais idaman kawan....macam-macam leh muat...kawan suka jika peti ais kawan penuh dengan stok makanan dan minuman....harga RM 1200....

TV LCD Samsung 32 inci....walaupun kawan tak pernah rasa yang TV LCD best, tetapi memandangkan sudah menjadi trend orang memiliki TV yang nipis, maka kawan bercadang mahu memiliki satu...kawan rasa TV bagak tu lagi best...tapi kawan tidak mahu digelar jumud dan ketinggalan zaman....harga lebih kurang RM 1500.....

Sony Playstation 2....mungkin ramai akan mempertikaikan tetapi kawan bukan kaki game...nak ada pun sekadar untuk menghilangkan bosan...bukan nak jadi macam Aiman....jadi tak perlu bazir duit beli Playstation 3....harga lebih kurang RM 700.......

Sofa L kulit sepenuhnya tak kisah jenama....kawan memang dah minat lama....idamkan fabrik tetapi nanti makanan dan minuman tumpah satu kerja lak nak bersihkan....kulit sudah...yang penting selesa menonton televisyen...harga lebih kurang RM 2000......

Dapur Zanussi...apa guna peti ais lengkap jika tiada dapur yang berkualiti....kawan impikan dapur yang lengkap....boleh buat apa sahaja....harga lebih kurang RM 2500....

Banyak betul barang yang mahu dibeli....akan kawan usahakan supaya dapat dimiliki...bagaimanapun, barang mana yang menjadi keutamaan perlu dikenalpasti agar kehidupan lebih terurus...apapun, kawan mahu semua...

Bulan depan mesin basuh dulu...kawan bayar cash...kawan tak mahu beli barang hutang...kalau takde duit kumpul...pelan-pelan kayuh....kereta dengan rumah je hutang...yang lain kalau boleh jangan....

Best jugak ada rumah sendiri ni...

Sakit aku....

6 comments:

  1. Jalak Lenteng said...

    pergh....mmg ko menang most eligible bachelor ar pasni...eric leong mesti nk dtg umah ko...

  2. Sakti Arjuna said...

    kalau die datang aku nak pau dia kaw2 laaa...biar die x wat dah rancangan die tuh...

  3. Jalak Lenteng said...

    hahaha......arrangement die wat....keje ko...wat2 terkejut jer...haha

  4. Joseph said...

    Mmg best jika dapat memiliki sume tu.. Lcd n stuff lpas kawin a bli..

  5. Sakti Arjuna said...

    xde bezanye...kawin x kawin kena beli gak...

  6. QaYYum MieJiFans said...

    e72 aku amik jela...aku respek sma sir ni mmg management hidup dia sngt best!

Post a Comment